< terug Garantie

Garantie

Welke garantie heb ik op mijn aankopen?

Voor bijna al onze producten geldt een garantie van tenminste 14 dagen, mits er bij de product omschrijving een langere termijn staat vermeld. Naast de garantie gelden ook de wettelijke bepalingen. De aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke rechten van jou als consument.

Tweedehands artikelen

Een deel van onze producten van The Old Shed zijn gebruikte tweedehands artikelen. Deze artikelen kunnen dus gebruikssporen en beschadigingen bevatten. Bij de artikelen staat een zo duidelijk mogelijke beschrijving van het artikel met daarbij eventuele gebreken en/of beschadigingen. Tevens staan er altijd diverse foto’s zodat je een goed beeld krijgt van het product. Voor deze unieke producten blijft het echter zo dat je een gebruikt artikel koopt, verwacht dus geen nieuw. Hiervoor geldt ook geen garantie.

The Old Shed geeft alleen garantie op constructiefouten en/of technische mankementen. Krimpen/scheuren e.d. in houten producten vallen buiten de garantie aangezien dit de natuurlijke werking van het hout betreft.

Klachten

Ben je niet tevreden over onze dienstverlening of heb je een klacht over bijvoorbeeld de webshop, één van onze medewerkers of een aan jou geleverd product? Dan horen wij dit graag. Wij dragen onze service hoog in het vaandel en alleen met jouw feedback kunnen wij deze service nog verder verbeteren.

Je kunt een email sturen o.v.v. klacht versturen naar:
info@theoldshed.nl

Wij nemen binnen 5 werkdagen na ontvangst van je klacht contact met je op.