Snelle levering      Unieke artikelen      Ruime voorraad      Bezorging door heel Nederland

Logo The Old Shed, Woonaccessoires, lampen en meubelen in een stoere, landelijke woonstijl
Mijn account
< terug Garantie en klachten

Garantie en klachten

Welke garantie heb ik op mijn aankopen?

Voor bijna al onze producten geldt een garantie van tenminste 14 dagen, mits er bij de product omschrijving een langere termijn staat vermeld. Naast de garantie gelden ook de wettelijke bepalingen. De aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke rechten van jou als consument.

Tweedehands artikelen

Een deel van onze producten van The Old Shed zijn gebruikte tweedehands artikelen. Deze artikelen kunnen dus gebruikssporen en beschadigingen bevatten. Bij de artikelen staat een zo duidelijk mogelijke beschrijving van het artikel met daarbij eventuele gebreken en/of beschadigingen. Tevens staan er altijd diverse foto’s zodat je een goed beeld krijgt van het product. Voor deze unieke producten blijft het echter zo dat je een gebruikt artikel koopt, verwacht dus geen nieuw. Hiervoor geldt ook geen garantie.

The Old Shed geeft alleen garantie op constructiefouten en/of technische mankementen. Krimpen/scheuren e.d. in houten producten vallen buiten de garantie aangezien dit de natuurlijke werking van het hout betreft.

Klachten

Ben je niet tevreden over onze dienstverlening of heb je een klacht over bijvoorbeeld de webshop, één van onze medewerkers of een aan jou geleverd product? Dan horen wij dit graag. Mail dan naar info@theoldshed.nl. Wij nemen binnen 5 werkdagen na ontvangst van je klacht contact met je op.

Wij dragen onze service hoog in het vaandel en alleen met jouw feedback kunnen wij deze service nog verder verbeteren.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van theoldshed.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 28 reviews.